Sari la conținut
Prima pagină » Stil fără limite

Stil fără limite

Stil fără limite

Stil fără limite

Înscrie-te în mini-cursul livrat pe email și află cum să depășești cele 3 obstacole ascunse care îți sabotează stilul vestimentar

Îți dorești să arăți bine. Să îți placă reflecția din oglindă. Să primești complimente și priviri admirative. Dar poate cel mai important, îți dorești să te simți bine în pielea ta. Să te simți valoroasă, frumoasă și atrăgătoare, indiferent ce vârstă ai.

Deși ai putea obține toate acestea dacă te-ai îmbrăca cu stil, totuși în majoritatea cazurilor nu o faci. Te îmbraci în blugi și tricou, ținuta care îți oferă confort fizic, dar disconfort emoțional.

Te amăgești singură spunând că nu contează cum arăți, important este cine ești în interior. Dar este oare acest lucru adevărat?

Hainele, deşi aparent sunt doar nişte articole vestimentare care îți protejează corpul, totuşi au o putere extraordinară.

În primul rând, ele influenţează felul cum te simţi, cum gândești şi cum te comporți.

Amintește-ți ultima dată când ai purtat o ținută stilată. Cum te-ai simțit? Respectabilă, valoroasă? La ce te gândeai când te priveai în oglindă? Ce bine arăți, ce frumoasă și atrăgătoare ești? Cum te comportai cu cei din jur? Erai sociabilă, grijulie, iubitoare?

Și acum gândește-te la zilele în care porți blugi și tricou. Cum te simți? Neglijată și cu încredere în sine scăzută? Dacă te simți așa, cum ai putea să oferi grijă, iubire și un sentiment de siguranță celor din jur așa cum ar merita. La ce te gândești? Te critici constant? Dacă te critici constant, cum ai putea să-i apreciezi pe ceilalți la adevărata lor valoare. Pur și simplu nu poți! Pentru că nu poți oferi ce nu ai. Nu poți turna dintr-un pahar gol.

Apoi, în al doilea rând, oamenii te judecă după felul cum ești îmbrăcată. Nu este corect sau bine, dar este un fapt.

Dacă ți-aș da două cadouri – unul împachetat frumos cu fundă atașată și unul împachetat pe fugă într-o revistă promoțională primită de la supermarket – pe care l-ai deschide cu mai mult entuziasm și nerăbdare ca să descoperi ce este înăuntru? Cadoul împachetat frumos, corect?

Acum imaginează-ți că TU ești cadoul, iar ambalajul sunt hainele tale.

Dacă nu acorzi deloc atenție ambalajului și vestimentația ta nu atrage oamenii, nu-i face curioși să te cunoască, nu mai ajung să-ți descopere interiorul. Astfel rămâi în anonimat, indiferent cât de mult te străduiești să-ți arăți valoarea.

Stilul nu este un moft. Este o necesitate!

O unealtă care te ajută să te simți bine cu tine însăți și să ai succes în viață, indiferent ce înseamnă succesul pentru tine: să fii o mamă exemplară și o soție iubitoare sau o femeie de carieră sau o prietenă de nădejde.

Poate ai încercat să te îmbraci elegant. Ai cumpărat haine moderne… Ți-ai reorganizat garderoba… Ai încercat să reproduci ținute de pe Pinterest… Poate ai apelat chiar și la un stilist vestimentar. Dar în final tot la blugi și tricou te-ai întors.

Și te întrebi: De ce?

Ei bine, ajungi să te întroci mereu și mereu la această ținută pentru că îți stau în cale trei obstacole ascunse. Și dacă nu le depășești, nu îți poți duce stilul la un alt nivel.

În acest minicurs o să ți le dezvălui și, bineînțeles, îți voi oferi și uneltele care să te ajute să le depășești. Aceste obstacole probabil nu sunt ceea ce crezi, deci cât ești de deschisă?

Stil fără limite

Mini-curs livrat pe email

Stil fără limite

Înscrie-te și află cum să depășești cele 3 obstacole ascunse care îți sabotează stilul vestimentar

Hai să facem cunoștință...

Sunt Izabella Albert, consultant de stil vestimentar și misiunea mea este să îndrum femeile să-și dezvolte stilul personal autentic, astfel încât să se simtă încrezătoare și confortabile în propria lor piele.

Am avut privilegiul să ajut zeci de femei să-și reinventeze stilul vestimentar, prin intermediul serviciilor mele, a cărții mele Rețete de stil și prin interviurile acordate pe diferite canale media.

Cred cu tărie că stilul este o formă de dezvoltare personală, care ne ajută să ne cunoaștem mai bine, să ne definim propria identitate și să evoluăm. Și mai cred că este o formă de comunicare nonverbală prin care putem să ne exprimăm personalitatea unică.

Iar în final, cred că fiecare femeie merită stil fără limite, pentru că lumea are nevoie ca noi să strălucim!

Sursă foto: Freepik

error: Conținutul este protejat :)