Sari la conținut
Bună, sunt Izabella!

Misiunea mea este să te ghidez și să te încurajez ca să îți reinventezi stilul vestimentar, astfel încât să te simți frumoasă, încrezătoare și confortabilă în propria ta piele.

Izabella Albert stilist vestimentar, consultant de stil vestimentar
Izabella Albert Consultant de stil vestimentar, stilist vestimentar
Despre mine...

Acum 20 de ani, când urmăream emisiunea preferată What Not To Wear, nu aș fi crezut că voi ajunge consultant de stil vestimentar (ca Stacy London), că voi acorda interviuri în mass-media, că voi avea o carte publicată și o platformă de educație vestimentară înființată.

Eram o femeie în devenire, fără simț estetic, fără prea multe cunoștințe vestimentare, cu un dezinteres total față de modă și mereu îmbrăcată în blugi și tricou. Cu toate acestea, adoram hainele. Îmi plăcea să le vânez în magazinele second-hand, să le simt în mâini, să le recondiționez, să le întrețin și să le aranjez în dulap, chiar dacă nu le purtam prea des.

Mulți mă întreabă: Cum ai ajuns stilist vestimentar, fără să îți placă moda?

Privind în urmă, îmi dau seama că destinul m-a condus pe acest drum. Pasiunea mea pentru haine m-a împins să deschid un magazin online de haine second-hand. Astfel, aveam ocazia să lucrez cu hainele: să le sortez, să le calc, să le fotografiez, să le aranjez pe rafturi și să le împachetez.

Însă îmi doream ca magazinul online să nu ofere doar haine frumoase clientelor, ci și sfaturi care să le ajute să le integreze în diferite ținute. Ca urmare, am creat un blog pe site-ul magazinului online. Mă documentam și scriam articole cu sfaturi de stil.

În urma feedbackurilor primite de la cititoarele care au aplicat sfaturile, am descoperit că impactul psihologic al transformărilor stilistice din emisiunea mea preferată era real. Plânsul doamnelor când se priveau în oglindă după makeover nu era regizat, ci exprima o fericire autentică. Era bucuria de a descoperi că sunt la fel de frumoase și valoroase ca restul femeilor.

Atunci am decis că asta vreau să ofer și eu: fericire, încredere, stimă și iubire de sine, nu doar haine care să stea aruncate în fundul dulapului.

Astfel, trecerea de la magazinul online către consultanța vestimentară a venit firesc și sunt extrem de recunoscătoare că, zi de zi, am șansa să ghidez femei minunate ca tine să își (re)descopere și să își evidențieze frumusețea naturală, să se simtă încrezătoare și confortabile în propria lor piele.

Experiența mi-a arătat că stilul se învață și este o unealtă care te ajută să te simți bine cu tine, să te accepți, să te iubești și să fii versiunea ta cea mai bună.

Izabella Albert consultant vestimentar

Ce spun clientele despre mine...

Cum putem colabora?

Antrenament de stil online

Dacă ești prinsă într-o rutină vestimentară și nu te mai regăsești în stilul actual... Dacă nu știi cum să îți pui silueta în valoare... Dacă vrei să îți antrenezi simțul estetic și să îți formezi stilul... Dacă vrei să înveți să îți compui ținute șic... Dacă nu ai timp să studiezi mult și vrei să înveți prin practică... Atunci sunt aici să parcurgem împreună o călătorie de 15 zile, în care te voi ghida, încuraja și motiva să creezi ținute șic, care să te avantajeze și în care să te simți bine. Vom ține legătura prin email, astfel încât toate sfaturile și recomandările să îți rămână salvate, pentru a le putea relua ori de câte ori vei avea nevoie.

Planificare ținute
online

Dacă ai garderoba plină de haine, dar porți mereu blugi cu tricou... Dacă te-ai săturat de aceleași ținute monotone și vrei să încerci alte combinații, dar nu știi cum să le creezi... Dacă vrei să îți reinventezi garderoba fără să cheltuiești bani la shopping... Atunci sunt aici să îți creez ținute cu hainele pe care le ai în garderobă. Îmi vei trimite poze cu articolele tale preferate, iar eu le voi transforma în ținute șic, pe care le vei primi într-un LookBook.

Planificare minigarderobă capsulă online

Dacă îți dorești o minigarderobă pentru serviciu, în care toate hainele să se asorteze între ele… Și ți-ai dori ca hainele din această minigarderobă să fie transformate în ținute șic… Atunci sunt aici să îți planific minigarderoba capsulă. Îmi vei indica magazinele online din care faci de obicei cumpărături, iar eu îți voi selecta 10 articole pe care le voi transforma apoi în 30 de ținute. Tot ce îți va rămâne de făcut este să cumperi produsele și să îmbraci ținutele.

Câteva din rezultatele clientelor mele…

Hai să lucrăm împreună...

Facebook                

E-mail: contact@albertizabella.ro

error: Conținutul este protejat :)