Sari la conținut
Stilpedia - Izabella Albert

Te îndrum să-ți conturezi stilul personal autentic, astfel încât să te simți încrezătoare și confortabilă în propria ta piele

Bună, sunt Izabella!

Mă consider un consultant vestimentar atipic, deoarece îmi place să mă concentrez atât pe dezvoltarea personală, cât și pe vestimentație. Cred că acestea două merg mână în mână și produc schimbări pozitive, atât în exterior, cât și în interior.

Nu mă preocupă moda sau shoppingul în sine, ci puterea ascunsă a hainelor. Sunt fascinată de felul în care hainele modelează silueta și exprimă personalitatea purtătoarei. Îmbrăcămintea are un impact semnificativ asupra stării noastre de bine, contribuie la creșterea încrederii în sine, la obținerea succesului profesional și personal, dar și la menținerea unei atitudini tinere și împlinite. Această putere e cu adevărat magică și aduce transformări pozitive și pe plan emoțional înfluențând modul în care ne percepem pe noi înșine.

Dacă m-ai întreba ce m-a condus spre consultanță vestimentară, ți-aș spune că destinul. Aveam nevoie de o transformare vestimentară, pentru că nu știam să mă îmbrac cu stil. Mă simțeam neglijată, inferioară, nevaloroasă, insuficientă și chiar bătrână din cauza alegerilor vestimentare. Aceste trăiri m-au motivat să găsesc soluții și apoi, să ajut și alte femei să-și descopere stilul vestimentar personal.

Experiența mi-a arătat că stilul vestimentar se poate învăța și nu e o abilitate înnăscută. De asemenea, am descoperit că stilul personal nu vine din exterior, ci din interior și se dezvoltă în timp.

Din perspectiva mea, soluțiile rapide, cum ar fi o sesiune de shopping sau o curățenie în garderobă, aduc rezultate doar pe termen scurt. Cred că succesul durabil necesită practică, dedicare și disponibilitatea de a ieși din zona de confort.

Din acest motiv, abordez conturarea stilului personal într-un mod diferit. Te ghidez, motivez și încurajez să fii propria ta stilistă și să-ți dezvolți un stil care să te reprezinte.

Cu alte cuvinte, îți ofer educația vestimentară de care ai nevoie ca să-ți poți dezvolta un stil autentic, să-ți poți construi o garderobă care să te entuziasmeze și să-ți poți crea ținute stilate.

Dacă ești pregătită să-ți transformi stilul, iată care sunt produsele mele care te vor ghida în acest proces:

Izabella Albert - Curs Garderoba perfecta

Curs gratuit GARDEROBA PERFECTĂ

Din cele 10 lecții vei afla cum să-ți dezvolți un stil personal care exprimă cine ești, te pune în valoare și îți susține stilul de viață. De asemenea vei afla care sunt pașii de urmat în construirea garderobei perfecte și cum să eviți greșelile pe care eu le-am făcut în ultimii cinci ani în care am lucrat intens la conturarea stilului meu personal și a garderobei mele.

Ebook REȚETE DE STIL

Din cele 136 de pagini colorate vei învăța trucuri de stil care fac ținutele să arate șic; vei afla cum să combini culorile și imprimeurile ca să ai ținute echilibrate și vei învăța să-ți accesorizezi ținutele. Iar cele 23 de rețete de stil și 141 de ținute pentru inspirație, te vor ajuta să compui rapid ținute de efect și să redescoperi piesele uitate în garderobă.

Ce se spune despre mine...

Iată câteva din rezultatele clientelor mele…

Câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre mine…

Mă ghidez după vorbele

...Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!
...Dacă nu riști, nu câștigi!
...Nu-i da omului un pește pentru a-l hrăni o zi, ci învață-l să pescuiască pentru a avea de mâncare toată viața!

Sunt

...empatică. Simt emoțiile și stările celor din jur, ceea ce mă ajută să mă conectez la un nivel emoțional profund.
...eficientă. Valorific timpul și resursele cu mare grijă, ceea ce mă ajută să simplific și să optimizez lucrurile.
...loială. Mă dedic cu adevărat și cu tot sufletul pentru a-mi ajuta, susține și încuraja clientele, prietenii, familia.

Îmi place

...să învăț constant, pentru că mă ajută să evoluez pe plan personal și profesional.
…să petrec timp singură, pentru că îmi pot explora propriile gânduri, emoții și pot să mă ascult cu atenție ca să înțeleg mai bine cine sunt cu adevărat și ce îmi doresc de la viață.
...să fac ordine și curățenie, pentru că un mediu armonios mă ajută să mă concentrez mai bine și să fiu mai productivă.

Mă simt cel mai bine în

Cămașă albă , Pantaloni de stofă negri, Geacă de piele neagră, Sneakers albi

Hai să ne conectăm...

error: Conținutul este protejat :)