Sari la conținut

Secretul siluetei „perfecte”

O altă greșeală pe care am făcut-o când mi-am construit garderoba a fost să nu țin cont de silueta mea. Credeam că, fiind slabă, orice haină îmi stă bine. Deci m-am concentrat doar pe a achiziționa haine de mărime potrivită. Astfel am ajuns să dețin haine care îmi deformau silueta în loc să o pună în valoare.

Vezi tu, cunoașterea siluetei tale și a hainelor care te avantajează, nu se rezumă doar la a știi ce mărime porți sau la a fi conștientă de greutatea ta. Ci e despre a îți înțelege forma corpului, despre a ști ce croieli și stiluri te pun în valoare.

Multe femei sunt obsedate de ideea de a avea o siluetă “perfectă” și din această cauză neglijează forma lor naturală. Ceea ce le creează frustrare.

Dar, în realitate, nu există o siluetă perfectă. Fiecare siluetă, inclusiv a ta, are atât puncte forte, cât și slabe. Majoritatea femeilor pe care le vezi în media par perfecte pentru că știu cum să-și pună în valoare atuurile și cum să-și camufleze slăbiciunile prin haine.

Deci, secretul pentru a obține o siluetă “perfectă” e să folosești iluzia optică în vestimentație.

Și îți voi dezvălui cum să faci asta.

Dar înainte să începem, hai să vedem ce beneficii vei avea dacă înveți să-ți pui în valoare silueta.

Gândește-te la ultima dată când ai purtat o ținută care te-a făcut să te simți atrăgătoare. Hainele se potriveau perfect, îți accentuau cele mai frumoase trăsături și te simțeai frumoasă, încrezătoare și pregătită să cucerești lumea. Poate a fost o rochie strâmtă care îți sublinia forma curbată sau un costum care te făcea să te simți ca o șefă. Indiferent ce a fost, probabil ai observat o schimbare și în comportamentul tău – ai mers cu capul ridicat și ai vorbit mai clar.

Așadar, hainele care îți avantajează silueta te fac să te simți instantaneu încrezătoare și puternică. Simți cum ți se umple corpul cu energie pozitivă, iar atitudinea ta se schimbă în bine.

Ai purtat vreodată o ținută care nu îți avantaja silueta? Poate pantalonii erau prea largi sau bluza era prea strâmtă și asta te-a făcut să te simți nesigură, incomodă și conștientă de sine.

Ei, când hainele îți vin bine, adică îți scot în evidență atuurile și îți acoperă slăbiciunile, te simți confortabil în pielea ta și nu te mai concentrezi pe zonele care nu îți plac.

Ți s-a întâmplat să intri într-un magazin, să încerci o mulțime de haine și să ieși cu mâna goală, frustrată că nimic nu ți se potrivește și că ți-ai pierdut timpul degeaba?

Sau ai cumpărat haine, iar când ai ajuns acasă ți-ai dat seama că nu îți stau bine și le-ai aruncat în dulap, frustrată că ai cheltuit banii aiurea.

Ei, cunoscând ce haine îți avantajează silueta, ești mai eficientă la cumpărături, deoarece știi exact ce să cauți. În acest fel, nu pierzi timp căutând haine care nu îți stau bine și nu cheltui bani pe haine care nu vor fi niciodată purtate.

În plus, dacă în garderoba ta vor fi doar haine care îți avantajează silueta, le vei purta în mod regulat, astfel cheltuiala se va amortiza repede.

Te-ai simțit vreodată prinsă în rutină vestimentară, purtând aceleași stiluri de haine, care nu îți ofereau nici un pic de bucurie? Îți doreai să-ți schimbi stilul, dar te simțeai copleșită de varietatea de haine din magazine.

Ei, dacă știi ce haine te avantajează, ieși mai repede din rutină vestimentară, deoarece te simți încrezătoare să încerci noi stiluri și tendințe.

Cu siguranță ai văzut pe stradă femei care încercau să-și ascundă silueta sub haine largi, fără formă.

Ce impresie ți-au creat? Că sunt neglijente și nu au grijă de ele. Corect?

Ei, când porți haine care îți flatează formele, instantaneu arăți mai elegantă și mai stilată.

În concluzie, să-ți îmbraci potrivit silueta nu-i doar despre a arăta bine, ci despre a-ți găsi încrederea și puterea de a fi tu însăți. Este despre a te accepta pe deplin și a arăta lumii că ești frumoasă în felul tău unic.

Renunță la ideea că trebuie să te încadrezi într-un anumit tipar sau să arăți într-un anumit fel. Cheia e să găsești hainele potrivite care să-ți accentueze atuurile și să te facă să te simți încrezătoare și confortabilă.

Așadar, citește următorul material ca să afli cum să faci asta.

error: Conținutul este protejat :)