Sari la conținut

Bine ai venit!

Te felicit pentru curajul de a porni în această călătorie de conturare a stilului personal și de construire a garderobei perfecte. În același timp, îți sunt recunoscătoare și mă simt onorată, pentru că m-ai ales să-ți fiu ghid.

Înainte de a începe cursul, permite-mi să mă prezint pe scurt…

Sunt Izabella Albert și misiunea mea e să îndrum femeile să-și contureze stilul vestimentar autentic, astfel încât să se simtă încrezătoare și confortabile în propria lor piele.

Sincer, nu știu exact cum am ajuns să fiu consultant vestimentar. Majoritatea stiliștilor se îndreaptă către această carieră din pasiune pentru modă. Însă, eu nu am fost și nu sunt pasionată de modă sau shopping. Îmi plac hainele, dar nu urmez moda. Pare ciudat, dar paradoxal, tocmai această contradicție mă ajută să abordez domeniul vestimentar dintr-o perspectivă unică.

Privind în urmă îmi dau seama că au fost mai mulți factori care m-au condus spre acest drum și sunt extrem de recunoscătoare că mi-am găsit menirea. Zi de zi am șansa să ghidez femei minunate să-și (re)descopere și să-și evidențieze frumusețea interioară și exterioară.

Sunt recunoscătoare, de asemenea, că această carieră mi-a dat imboldul necesar ca să încep să-mi conturez propriul stil autentic. În plus, mi-a arătat că preocuparea pentru aspectul exterior nu e un lucru superficial, așa cum credeam înainte! Ci e o formă de dezvoltare personală și de comunicare nonverbală.

Călătoria mea de conturare a stilului personal a durat cinci ani și a meritat din plin. Aceasta m-a ajutat să mă descopăr… să mă accept… să elimin anumite convingeri limitative… să câștig încredere în mine… să atrag lângă mine oameni potriviți… să mă simt confortabil în propria piele… să îmi văd valoarea… și să construiesc garderoba perfectă care exprimă cine sunt, mă avantajează și îmi susține stilul de viață.

Transformarea o poți vedea în imaginea de mai jos.

În plus, această experiență a schimbat modul în care mă raportez la haine și cum fac cumpărături. Nu mai simt nevoia să cumpăr constant lucruri noi, deoarece fiecare haină din dulap mă entuziasmează. Nu mă mai stresez cu privire la ce să port, pentru că am ce purta în orice situație. Și sunt fericită să știu că garderoba mea e sustenabilă și că nu contribui prea mult la fast fashion.

Nu lungesc acum prea mult povestea cu detalii inutile, dar pe parcursul acestui curs îți voi împărtăși din experiențele mele. Deși îmi e dificil, voi fi vulnerabilă și îți voi dezvălui atât eșecurile cât și reușitele mele, chiar și unele lucruri de care nu sunt mândră. Fac asta din două motive: În primul rând, vreau să vezi că nu sunt cu nimic mai presus de tine. Sunt și eu om, deci nu sunt perfectă. Și în al doilea rând, poți învăța multe din greșelile mele. Îți recomand să iei din aceste povești ce îți folosește și aruncă restul.

Acum…

Închipuie-ți cum ar fi să te trezești dimineața și să te aștepte un dulap care să te entuziasmeze! Cum ar fi dacă toate hainele te-ar face să te simți confortabil în pielea ta și să arăți senzațional?

Ei bine, acesta e rezultatul pe care îl vei obține dacă aplici informațiile din acest curs.

Nu te speria! Nu trebuie să reduci garderoba la 15 haine. Scopul acestui curs e să obții o garderobă funcțională, care să te facă să te simți confortabil în pielea ta și încrezătoare în propriul stil.

În acest curs, îți voi dezvălui pașii pe care i-am făcut eu și pe care te încurajez să-i urmezi și tu ca să-ți construiești garderoba perfectă. Îți voi arăta cum să identifici hainele care îți reflectă personalitatea, cum să-ți pui în valoare silueta, cum să alegi hainele potrivite stilului tău de viață și cum să-ți construiești garderoba.

La prima vedere, acest proiect poate părea copleșitor. Dar, crede-mă, rezultatul final merită efortul!

Probabil te întrebi de ce îți împărtășesc toate aceste informații prețioase.

Am creat acest curs pentru că am fost în papucii tăi, știu cum te simți și vreau să te ajut să-ți dezvolți propriul stil personal și să construiești garderoba perfectă, astfel încât să arăți și să te simți grozav, în doar câteva săptămâni. Îți reamintesc că mie mi-au trebuit cinci ani să fac asta!

Te încurajez să urmărești lecțiile cu atenție și să pui în practică ceea ce înveți, pentru că, oricât de mult aș vrea, nu pot face treaba în locul tău.

Ceea ce pot face, e să te ghidez pas cu pas, să te încurajez și să te motivez ca să-ți atingi scopul.

Îți promit că la final te vei bucura și tu de garderoba perfectă.

Așadar dacă ești pregătită, citește următorul material!

error: Conținutul este protejat :)