Sari la conținut

Arhivă de lecții

Alegerea culorilor și imprimeurilor

Un alt aspect important într-o garderobă funcţională este ca toate culorile să se asorteze între ele. Asta îți economiseşte atât timpul, cât şi banii. Timpul, pentru că îți compui rapid ţinutele. Nu trebuie să te gândești ce cu ce se asortează. Şi banii, pentru că achiziţionezi doar acele culori care se asortează cu restul culorilor… Citește mai mult »Alegerea culorilor și imprimeurilor

Vizualizează lecția

Analizarea stilului de viaţă

Stilul de viață este un alt aspect pe care este bine să-l iei în considerare, atunci când îți planifici garderoba. De ce? Să-ţi dau un exemplu personal… Înainte de a porni pe drumul antreprenoriatului, pe când încă eram manager la o firmă, garderoba mea era compusă în mare parte din haine business. Purtam mult sacouri,… Citește mai mult »Analizarea stilului de viaţă

Vizualizează lecția

Bine ai venit!

Te felicit pentru curajul de a porni în această călătorie de conturare a stilului personal și de construire a garderobei perfecte. În același timp, îți sunt recunoscătoare și mă simt onorată, pentru că m-ai ales să-ți fiu ghid. Înainte de a începe cursul, permite-mi să mă prezint pe scurt… Sunt Izabella Albert și misiunea mea… Citește mai mult »Bine ai venit!

Vizualizează lecția

Caracterul tău – cheia unui stil autentic

Multe femei încearcă să-și dezvolte un stil vestimentar autentic în funcție de siluetă. Și nu-i nimic greșit în asta. E important ca hainele să pună în valoare silueta. Dar, hai să te întreb ceva… Ți s-a întâmplat vreodată să-ți placă o ținută văzută pe un manechin, pe care să o probezi și să stea excelent… Citește mai mult »Caracterul tău – cheia unui stil autentic

Vizualizează lecția

Ce BLUZE și CĂMĂȘI te avantajează în funcție de forma corpului?

Cămășile, respectiv bluzele, alese astfel încât să-ți avantajeze silueta aduc un mare aport la felul cum te vezi în oglindă. În lecțiile trecute ți-am prezentat cum echilibrezi silueta cu ajutorul volumelor, liniilor, materialelor, culorilor și imprimeurilor. Însă ca să-ți vin în ajutor în aplicarea acelor informații, în această lecție îți arăt ce bluze/cămăși să cauți… Citește mai mult »Ce BLUZE și CĂMĂȘI te avantajează în funcție de forma corpului?

Vizualizează lecția

Ce COSTUME DE BAIE te avantajează în funcţie de forma corpului?

Costumul de baie nu te ajută prea mult în mascare, dar poți folosi iluzia optică ca să atragi privirile la punctele forte sau să echilibrezi vizual silueta. Aşadar, hai să vedem… Silueta Clepsidră Dacă ai umerii şi şoldurile de aceleaşi dimensiuni cu talie foarte bine definită, atunci eşti o norocoasă pentru că poţi să alegi… Citește mai mult »Ce COSTUME DE BAIE te avantajează în funcţie de forma corpului?

Vizualizează lecția

Ce FUSTE te avantajează în funcție de forma corpului?

Îţi plac fustele, dar ai impresia că nici un model nu îţi vine bine? Dai cumva vina pe siluetă? Nu te stresa 🙂 Sunt aici să-ţi dezvălui ce fustă te avantajează cel mai bine, ca să ştii exact ce să alegi data viitoare când duci la cumpărături. Hai să vedem… Silueta Clepsidră Dacă ai silueta… Citește mai mult »Ce FUSTE te avantajează în funcție de forma corpului?

Vizualizează lecția

Ce PALTOANE și GECI te avantajează în funcție de forma corpului?

Paltoanele și gecile, pe lângă utilitatea de a ține de cald, au puterea de a modela silueta, așadar merită să acorzi atenție croielor care te avantajează și care te fac să te admiri când te uiți în oglindă. Hai să vedem ce paltoane și geci te avantajează… Silueta Clepsidră Dacă ai silueta clepsidră te avantajează… Citește mai mult »Ce PALTOANE și GECI te avantajează în funcție de forma corpului?

Vizualizează lecția

Ce PANTALONI și BLUGI te avantajează în funcţie de forma corpului?

Moda impune, oarecum, ce pantaloni și blugi să porți, însă e mai important să alegi acele croieli care te avantajează și îți îmbunătățesc imaginea de sine. Dacă nu ai găsit încă modelul perfect pentru silueta ta, atunci în această lecție îţi dezvălui ce pantaloni și blugi te avantajează în funcţie de forma corpului. Înainte de a… Citește mai mult »Ce PANTALONI și BLUGI te avantajează în funcţie de forma corpului?

Vizualizează lecția

Ce ROCHII te avantajează în funcție de forma corpului?

Rochiile sunt cele mai feminine articole vestimentare și ușurează foarte mult îmbrăcarea. Îmbraci o rochie și ținuta e gata. Însă, probabil ai observat că nu orice rochie îți pune silueta în valoare. Așadar în această lecție o să trec în revistă rochiile care te avantajează în funcție de forma corpului, ca să economisești timp și… Citește mai mult »Ce ROCHII te avantajează în funcție de forma corpului?

Vizualizează lecția

error: Conținutul este protejat :)