Sari la conținut

Caracterul tău, Stilul tău

Învață să-ți conturezi stilul personal, care să reflecte cine ești. Află ce haine, croieli, culori, imprimeuri, accesorii te fac să te simți grozav atunci când le porți.

Începe cursul

Silueta ta, Moda ta

Învață să-ți pui silueta în valoare, ca să te simți feminină și încrezătoare. Un ghid complet prin care înțelegi cum funcționează iluzia optică în ținute și cum să o folosești astfel încât să-ți evidențezi atuurile și să camuflezi zonele mai puțin avantajoase.

Începe cursul

Viața ta, Garderoba ta

Urmărește acest curs, ca să-ți transformi garderoba supraaglomerată cu ”nimic de îmbrăcat”, într-o garderobă capsulă ”cu sute de ținute de îmbrăcat”, fără să arunci toate articolele sau să cheltui o avere.

Începe cursul

Cum maschezi burta în 15 moduri diferite

Învață să folosești iluzia optică și croielile care nu doar îți ascund burta, ci te și ajută să obții o siluetă feminină. Vezi prin exemple practice cum să-ți compui ținute pentru a distrage atenția de la burtă și pentru a-ți recâștiga încrederea în tine.

Începe cursul

De la ținute banale la ținute șic

Vrei să afli care sunt cele mai eficiente trucuri pe care le folosesc stiliștii ca să creeze ținute șic? Vrei să înveți cum să creezi ținute care te fac să te simți mai tânără și mai stilată? Parcurge lecțiile din acest curs, pune-le în practică și fii pregătită să primești complimente în fiecare zi.

Începe cursul
error: Conținutul este protejat :)